Kursy gastronomiczne
Program:
zasady bhp
podstawy żywienia i zasady higieny
technika w gastronomii
sporządzanie i ek ...
Program:
zasady bhp
podstawy technologii żywności
zasady magazynowania surowców cukiernicz ...
Program:
wprowadzenie do żywienia dietetycznego
charakterystyka diety lekkostrawnej
charakter ...
Program:
działalność usługowa firmy cateringowej
sprzęt/ narzędzia do ozdabiania potraw
de ...
Kursy gastronomiczne
Kursy gotowania, cukiernika, dietetyki a także organizacji imprez cateringowych to kursy gastronomiczne organizowane przez AS Edukacja. Szkolenia z zakresu gastronomii zyskuja coraz większą popularność w związku z rosnącą świadomością ludzi dotyczących zasad zdrowego żywienia. Kurs kucharz małej gastronomii dostarczy niezbędnej wiedzy na temat podstawowych zasad żywienia oraz umiejętności sporządzania tradycyjnych potraw polskich. Kurs cukiernika poświęcony jest tworzeniu wyrobów cukierniczych oraz ich dekoracji. Na kursie dietyki dowiesz się jak sporządzić zdrowy, bogaty w witaminy posiłek oraz zdobędziesz wiedzę na temat różnych diet i ich doboru. Kurs organizator usług cateringowych to kurs poświęcony planowaniu, obsłudze przyjęć okolicznościowych oraz zasad prowadzenia działalności cateringowej.
Organizacja kursów gastronomicznych
Od naszej prowadzącej otrzymasz wskazówki jak radzić sobie na rynku usług cateringowych. Zajęcia są prowadzone w formie warsztatów praktycznych w niewielkich grupach. Wszystkie materiały na zajęcia zapewnia organizator. Jeśli gotowanie i przygotowywanie potraw sprawia Ci radość to kursy gastronomiczne są tym, czego szukasz.