Organizacja imprez cateringowych

Dla kogo kurs organizacji imprez cateringowych?
  • interesujesz się organizacją przyjęć
  • chcesz pracować w gastronomii
  • chcesz poznać tajniki sztuki dekorowania potraw i stołów
Organizator imprez cateringowych zajmuje się kompleksową obsługą imprez okolicznościowych, pikników i eventów. Najczęśniej pracuje w miejscu wskazanym przez klienta co wiąże się z dojazdem i dowożeniem opowiednich produktów na miejsce przyjęcia.

Czas trwania kursu: 20 godzin dydaktycznych
System nauki: zaocznie lub wieczorowo
Cena:
  • 349 zł (kurs grupowy)
  • 799 zł (kurs indywidualny, dopasowany do Twoich potrzeb)


Program:

  • działalność usługowa firmy cateringowej
  • sprzęt/ narzędzia do ozdabiania potraw
  • dekorowanie potraw
  • dekorowanie stołów
  • planowanie i obsługa

Dokumenty po ukończeniu kursu organizacji imprez cateringowych:

  • zaświadczenie o ukończeniu kursu na druku MEN
  • certyfikat ukończenia szkolenia/kursu

Dokumenty wymagane do zapisu na kurs organizacji imprez cateringowych:

  • dokument tożsamości do wglądu